Voorbeelden rechte keukens

Bekijk voorbeelden van rechte keukens in verschillende maatvoeringen om zo een idee te krijgen van de mogelijkheden van uw nieuwe keuken. Heeft u niet de juiste ruimte voor een ruime keuken? Dan is een rechte keuken wellicht de meest passende oplossing voor u.

Ontvang gratis keukenbrochures boordevol rechte keukens , of bezoek hier direct de keukenzaak met de goedkoopste rechte keukens.

Voorbeelden rechte keukens

Een rechte keuken is een keuken waarbij alle kasten en apparatuur tegen één wand zijn aangebouwd. De rechte keukens zijn vaak erg compact waardoor je niet altijd je gewenste werkruimte kan krijgen. Je kiest meestal voor een rechte keuken omdat hij een lange, smalle ruimte heeft en daarom is de minimale lengte al snel zo’n krappe 230 cm.

Het grote voordeel van de rechte keuken is dat alles zich op één vlak bevindt. Dit geeft veel rust en een goed overzicht. Een rechte keuken is in vele verschillende stijlen verkrijgbaar:

Rechte keukens – Hoogglans
Deze keuken zorgt voor een luxueuze uitstraling, met de juiste kleuren, lichtinval en keukenapparatuur is het helemaal compleet. Het kan gecombineerd worden met lichte en/of donkere kleuren. In deze keuken is een combi magnetron, gaskookplaat, koelkast, afzuigkap, spoelbak.


Rechte keukens – Moderne stijl

Bij een moderne keuken worden strakke lijnen gebruikt en creatieve kleuraccenten. sinds kort zijn de meeste moderne keukens ook greep-loos of semi greep-loos. Deze keuken heeft ook een (schier)eiland en bevat een oven, eiland afzuigkap, kookplaat, koelkast en een spoelbak.

Rechte keukens – Tijdloze stijl
Tijdloos is nooit uit de mode en past in vrijwel elk interieur. Voorzien van essentiële apparatuur voor jarenlang kookplezier. Ook heeft een tijdloze keuken bijna altijd handgrepen , anders gaat u al snel over op de moderne keukens. Deze keuken bevat een combioven, spoelbak, koelkast, een gaskookplaat en een afzuigkap.

Rechte keukens- Parallelopstelling
Deze opstelling wordt gebruikt wanneer aan beide zijden voldoende diepte is. De ene wand dient als een kookgedeelte, en de andere wand als spoelgedeelte of als allemaal kasten voor opbergruimte in uw keuken. Deze keuken heeft een oven, magnetron, koelkast, spoelbak, inductieplaat en afzuigkap.

Rechte keukens – Design stijl
De naam verklapt het al, bij design keukens staat natuurlijk design centraal. Het is een keuken dat vaak gekocht word omdat het modieus is en in veel huizen ook past qua interieur en stijl. Deze keuken bevat een combi-magnetron, combi-oven, koelkast, vaatwasser, spoelbak, inductieplaat en een inbouw afzuigkap.

Rechte keukens – Klassieke stijl
Een klassieke keuken is niet zomaar een klassieke keuken. Het heeft een aantal dingen nodig, zoals een grote ruimte en warme kleuren om tot klassiek genoemd te worden. In deze keuken is een fornuis, spoelbak, vaatwasser, koelkast en een inbouw afzuigkap.

Voor meer inspiratie kunt u gratis keukenbrochures aanvragen. Voor het vergelijken van de goedkoopste rechte keukens is hier meer te vinden.